posted by frood on Tue 9th Dec 2008 07:30
Conversations When I visit OS for the first time in a while (first after reboot maybe) I am greeted with the following page, where the site is all squished up :

<IMG src=http://hal9000.org.uk/messy.JPG />

Clicking "Originals" then back to the home page seems to fix it, however.
Previous ConversationNext Conversation
Comments:
Comment by frood
by frood on Tue 9th Dec 2008 07:31 UTC
frood
Member since:
2005-07-06

ah and it would also be nice for, if the Preview Comment bit showed IMG tags working, the final result did the same thing!

Reply Score: 1

RE: Comment by frood
by memson on Tue 9th Dec 2008 15:55 in reply to "Comment by frood"
memson Member since:
2006-01-01

I see the same in both Safari on OSX, the browser in Maemo ITOS2008 and Firefox in Windows XP.

Reply Score: 2

Bug? Maybe so, maybe not.
by Adam S on Tue 9th Dec 2008 20:57 UTC
Adam S
Member since:
2005-04-01

We use dynamic ad code. Someone's ad is doing that, and it's overriding our CSS.

I'll let David know.

Reply Score: 1

RE: Bug? Maybe so, maybe not.
by memson on Wed 10th Dec 2008 01:24 in reply to "Bug? Maybe so, maybe not. "
memson Member since:
2006-01-01

In Firefox it often seems like it's one refresh to fix, but Safari just required about 3 refreshes. :-(

Reply Score: 2

RE: Bug? Maybe so, maybe not.
by memson on Wed 10th Dec 2008 23:29 in reply to "Bug? Maybe so, maybe not. "
memson Member since:
2006-01-01

Adam, it seems to be the Crucial ads that do it for me. I'm in the UK (if that helps), but whenever I get the pink-ish Crucial Ad, the css is screwed up.) Whoever is serving that ad is causing the issue.

Reply Score: 2

memson Member since:
2006-01-01

Second day, different Crucial ad, pages are FUBAR. The Crucial Ads are doing it for me.

Reply Score: 2